Om oss

Concept Entertainment Sweden AB grundades 2008. Aktiebolaget har sitt säte i Göteborg, Sverige. Företaget betalar skatt i Sverige. Vi arbetar med e-handel där huvuddelen av vår försäljning sker i vår egen webbutik ConceptEntertainment.se

 

VI ÄLSKAR TV-SPEL!

Concept Entertainment erbjuder ett av Europas bästa sortiment av TV-spel. Tonvikten har lagts på klassiska TV-spel, ofta kallade retro spel. Vi försöker att alltid ha inne så heltäckande lösningar som möjligt för de konsol systemen som vi valt att sälja. Detta innebär att målsättningen är att du som kund ska kunna köpa en konsol och komplettera med så många handkontroller och andra tillbehör som du vill ha. Du kan därefter välja bland ett stort utbud av anslutningskablar för att allt ska passa just ditt vardagsrum. Vi lägger mycket energi på att ständigt förnya vårt spelutbud och att alltid erbjuda de bästa och de flesta titlarna till våra konsoler.

Kvalitet och trygghet säkerställs genom att alla våra begagnade produkter är testade och genomgångna innan de erbjuds i vår butik.

Leveransförmåga är ett av våra viktigaste ledord när vi utformar verksamheten. Fokus är att erbjuda ett av de bästa sortimenten inom retrospel. Nästan alla produkter vi säljer finns i lager och är klara för omgående leverans. Detta innebär att du som kund oftast hittar vad du är ute efter hos oss och kan få det levererat relativt snabbt och utan det krångel som beställningsvaror ofta råkar ut för.

Vi levererar till nästan hela den Europeiska Unionen plus Schweiz och Norge. Vi skickar även till utvalda delar av resten av världen. Just nu är dessa länder USA, Kanada, Japan, Sydkorea, Australien och Nya Zeeland.

 

FÖRETAGSINFORMATION

Huvudkontor och postadress:
Concept Entertainment Sweden AB
Friggagatan 5b
41101 Göteborg
SWEDEN

Organisationsnummer: 556751-4962
Momsregistreringsnummer: SE556751496201