PS2 Sonic Mega Collection Plus (Platinum)

179 kr

In Stock


Box and manual language

Game Language


PAL Europeisk


Detta är en Platinum utgåva av spelet.

Sonic Mega Collection Plus är en spelsamling som innehåller följande Sonic spel som tidigare hade släppts på Sega Mega Drive / Genesis:
Sonic the Hedgehog (1991)
Sonic the Hedgehog 2 (1992)
Sonic the Hedgehog 3 (1994)
Sonic & Knuckles (1994)
Sonic 3D Blast (Sonic 3D Flickies’ Island) (1996)
Sonic Spinball (1993)
Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine (1993)

Samlingen innehåller också följande Game Gear titlar:
Sonic the Hedgehog
Sonic Chaos
Sonic Drift
Sonic Labyrinth
Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine
Sonic Blast


There are no reviews yet.

Be the first to review “PS2 Sonic Mega Collection Plus (Platinum)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *