DS Sonic Classic Collection

649 kr

In Stock



Regionsfri Europeisk

Game Language

Box and manual language


DS Sonic Classic Collection
Spel till Nintendo DS

Detta är en Original utgåva av spelet.

DS Sonic Classic Collection innehåller hela fyra stycken av Sonics Mega Drive äventyr:
* Sonic the Hedgehog
* Sonic the Hedgehog 2
* Sonic the Hedgehog 3
* Sonic & Knuckles


There are no reviews yet.

Be the first to review “DS Sonic Classic Collection”

Your email address will not be published. Required fields are marked *