MD Secret of the Four Winds (PRE-ORDER)

Beg, i box utan manual

819 kr

In Stock

Category

,

Version

Regionsfri

Game Language

Box and manual language

Condition

MD Secret of the Four Winds (PRE-ORDER)
Spel till Sega Mega Drive / Genesis

PRE-ORDER: Detta spel är inte släppt ännu, så detta är en förhandsbeställning av The Secret of the Four Winds. Spelet utvecklas av Kai Magazine Software som förväntar sig att det är klart i slutet av 2024 och att vi kan leverera det i början av 2025. Du kan beställa detta spel redan nu och få det skickat till dig så fort vi får in det från utgivaren. Om du lägger andra varor i samma beställning så kommer du få vänta på dessa. Beställ därför detta spel för sig om du inte är ok med att vänta även på de andra varorna. När du förhandsbokar The Secret of the Four Winds så reserverar vi spelet till dig och du garanterar därmed att du får tag på spelet när det släpps. Tänk på att om du beställer spelet mot faktura eller delbetalning så kommer den komma till dig redan nu, även om spelet alltså förväntas levereras till dig i början av 2025.

Specifikationer:
* Nyutvecklat spel från Kai Magazine Software.
* Spelet är regionsfritt och fungerar därmed på japanska, amerikanska och europeiska konsoler.
* Spelet fungerar på Sega Original Mega Drive 1 och 2 konsoler samt Genesis 1 och 2 konsoler. Funktion på andra nyare klonkonsoler och liknande garanteras ej.
* Paketet innehåller:
– Plastbox för spelet i klassisk Mega Drive stil.
– Omslag i den blå moderna europeiska stilen. Det går att vända på beroende på vilken art-style du vill ha på omslaget, se bild 3.
– Manual i färg för spelet.
– Spelkassett.
– Fyra kort med artwork från spelet.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MD Secret of the Four Winds (PRE-ORDER)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *